O nas

Zgodovina podjetja

Družinsko podjetje JAKA&I je bilo prvič registrirano leta 1992 kot trgovina in storitve. Svoje dejavnosti, pa je pričelo izvajati v letu 1994.  V naslednjih letih se je podjetje usmerilo v veleprodajo elektromateriala in svetil. Leta 1997 je bila v mestnem jedru Kočevja odprta prva elektrotrgovina JAKA&I.

Podjetje je zaposlovalo 4 ljudi. Zaradi povečanega dela in širitve dejavnosti, je podjetje odprlo večje skladiščne prostore, kateri so še vedno v uporabi.
O podjetju
Leta 2000 se je podjetje usmerilo v proizvodnjo in prodajo vseh vrst razsvetljave.
O podjetju

Podjetje je v naslednjih letih zaposlovalo vedno več ljudi in se zaradi potreb po širjenju leta 2005 preselilo na novo lokacijo. V podjetniškem naselju v Kočevju je bila zgrajena nova trgovina in poslovni prostori s pisarnami. Podjetje je že zaposlovalo 9 ljudi.
O podjetju

30 let izkušenj in rasti

V vseh teh letih, smo iz neprepoznanega malega podjetja zrasli v resnega in kakovostnega poslovnega partnerja, ki kvalitetno sooblikuje trg razsvetljave. V zadnjih letih smo svoje strateško področje poslovanja usmerili v projektiranje, proizvodnjo in prodajo svetil lastne blagovne znamke.
Uspešno nastopamo na celotnem slovenskem trgu kot tudi v tujini.

Zakaj izbrati JAKA&I?

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×